Historie

I maj 2003 var der en person der i Touring Nyt søgte kontakt med andre der interesserede sig for Honda Transalp, og evt. havde dele liggende til samme.

Vi var et par stykker der kontaktede personen og blev enige om at mødes,.

Det gjorde vi så  torsdag d. 21 august 2003.

Det var nok mest en misforståelse, der var starten til klubben som den er i dag.

Vi havde forstået det sådan at personen var interesseret i en klub for Transalp, Det var ikke lige det han havde tænkt sig fra starten, men aftenen udviklede sig og snart havde vi en livlig snak om hvordan vi kunne starte en klub. 

Så gik jagten ellers ind på ligesindede, og gennem intensiv søgning og mange e-mails kom vi hurtigt op over 20 medlemmer.

Meningen med vores lille klub var at bruge hinanden til at lære mere om denne fantastiske maskines muligheder og få et fællesskab om den fælles interesse.

Efter en del snak blev vi enige om at de to brødre, Africa Twin og Varadero skulle med, da de har appeal til samme type brugere som Transalp'en og motorerne er konstrutionsmæssigt nogenlunde ens.

Meningen var at der skule arrangeres forskellige ture, nogen ud i det blå en aftenstund, eller søndag eftermiddag, måske ud på de små veje, og for andre på lidt grus eller vesterhavsklitterne. Det kunne også være at mødes til en kop kaffe et eller andet sted.

Klubben har været under fortsat udvikling, der er blevet lavet vedtægter og bestyrelse. Der er aktive og entusiatiske medlemmer i stort set hele Danmark. I øvrigt har vi også flere udenlandske medlemmer, lidt samarbejde med udenlandske klubber...

Nogle bruger klubben som hjælp til at klare MC-spørgsmål, andre får planlagt små og større ud i verden.

Du kan få indflydelse på klubbens fortsatte udvikling ved at være med i vores fællesskab.....