Primustræf i Norge, 23. - 25. Februar 2018

Beretninger og billeder fra motorcykelture i Danmark og udlandet.
Besvar
Brugeravatar
Bønne
Indlæg: 668
Tilmeldt: 26. maj 2009, 13:54
Geografisk sted: Svinninge

Primustræf i Norge, 23. - 25. Februar 2018

Indlæg af Bønne » 27. feb 2018, 13:25

Bønne

Plan your ride. Ride your plan.

Brugeravatar
Palle
Indlæg: 483
Tilmeldt: 17. aug 2012, 23:24
Geografisk sted: Korsør

Re: Primustræf i Norge, 23. - 25. Februar 2018

Indlæg af Palle » 28. feb 2018, 16:27

Her snakker vi " Hardcore-herrehygge " :beer: :ok: :kaffe:
Fede billeder :ok:
Imponerende lejrplads 8-)
Hatten af :ok:
Chrome won`t get you home..

Brugeravatar
Bønne
Indlæg: 668
Tilmeldt: 26. maj 2009, 13:54
Geografisk sted: Svinninge

Re: Primustræf i Norge, 23. - 25. Februar 2018

Indlæg af Bønne » 02. mar 2018, 19:13

Tak.

Hyggeligt var det i hvert fald, og ja, flest mænd, men også enkelte kvinder. Om det er hardcore? Det er vel lige så meget et spørgsmål om det rette udstyr og indstilling... og så være forberedt på hvad man nu går ind til. Jeg syntes faktisk ikke det var specielt hardcore, men super hyggeligt, skidesjovt og anderledes... og så alt i alt en helt fantastisk dejlig oplevelse og weekend. Måske også fordi både min makker, Renè, og jeg var godt forberedt og havde tingene iorden (han har ikke kørt vinter så længe og havde selvfølgelig sine ideer, men var også lydhør overfor mine erfaringer gennem 36 år som vinterkører :lol: ), så alt i alt gik det hele op i en højere enhed :!:

Første gang jeg var deroppe var for 10 år siden og dengang syntes jeg faktisk det var mere en udfordring end en oplevelse. Jeg syntes dengang at alting var så besværligt i kulden og der var så meget der skulle holdes styr på og ordnes at det faktisk ikke har trukket så meget siden for at tage derop igen.

Men da Renè så for en 3-4 år siden begyndte at snakke om at køre vinter og senere fik købt sig en vintercykel... da han så begyndte at snakke om Primustræf, tænkte jeg at jeg kunne da også give det en chance til. (Min "gamle/normale" vintermakker, Henning, havde også snakket om det, det var mere end 10 år siden han havde været deroppe, men han endte med at følges med Bramsnæs MC derop, men vi snakkede jo sammen alligevel, både på træffet og på færgen :beer: )

Og med min erfaring fra dengang, samt dem jeg har gjort sidenhen; at alting rent fysisk er dobbelt så besværligt i kulden, men også at alting faktisk føles flere gange mere besværligt (og det er en vigtig ting at huske på når man står i det :!: ), gennemgik vi simpelthen alt, for at gøre alting så nemt og simpelt som muligt. F.eks. var al maden pakket ud af den, specielt i kulde, umulige embalage hjemmefra og puttet i plastikbøtter; en til morgenmad, en til aftensmad osv., så vi bare skulle vælte det ud af bøtten og ud på panden og stege det, så var der mad. Vi havde også noget frossen suppe med, igen i plastikbøtter, det kunne holde det andet koldt på færgen; op i en gryde og så noget brød til, nem frokost.

Så alle disse overvejelser og forberedelser viste sig så i sidste ende at bære frugt; vi havde en fantastisk weekend med super hygge sammen med gode venner, både på færgen og på træffet, det kan kun anbefales :!: :lol:
Bønne

Plan your ride. Ride your plan.

Besvar